“NU KAN JEG SOVE BEDRE UDEN RYGSMERTER” - ANMELDELSER OM RULLELAMELBUN – Hansales.dk Gå til indhold

Welcome to our store

Previous article
Now Reading:
“NU KAN JEG SOVE BEDRE UDEN RYGSMERTER” - ANMELDELSER OM RULLELAMELBUND UDGIVET AF HANSALES KUNDER
Next article

“NU KAN JEG SOVE BEDRE UDEN RYGSMERTER” - ANMELDELSER OM RULLELAMELBUND UDGIVET AF HANSALES KUNDER

https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/R39DV9L4DAGUTG

Oversættelse: Jeg sover endelig godt. Jeg sov i over et år på en lamellebund af dårlig kvalitet. Jeg ville allerede smide min seng væk. Så fandt jeg ud af disse (Hansales) rullelamelbund. ÅH GUD! Jeg kan ikke vente med at sove NU! Min madras er faktisk solid, den har ingen hul i midten, og jeg behøver ikke at "rane en bank" for at købe en ny seng. Ros!

 

https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R3CPSEURCSWCQK

 Oversættelse: FANTASTISK PRODUKT. Jeg havde købt en brugt dobbeltsengestel et par måneder tidligere og gav den allerede op på grund af min ledsmerter hver morgen. Jeg havde ingen tidligere erfaring med træsenge. Jeg afklarede problemet, og problemet viste sig at være lamellerne i bunden af ​​sengen og deres for store døre. Jeg konkluderede, at den bedste løsning kunne være at ændre lamellebasen. Efter at have læst produktanmeldelser fik jeg endelig en rullelamelbund fra Hansales, og jeg har ikke fortrudt min beslutning. Leveringen af ​​lamelbund var hurtig, og det var meget let at installere (selv for en kvinde på 60 år!). Jeg sover godt igen, og jeg har ikke længere ledsmerter om morgenen. Tak Hansales!

https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R2XKWV5B3NIS0B

 Oversættelse: PRÆCIS HVAD JEG BEHOV. Disse (Hansales rullelamelbund) brædder er sindssygt meget stærkere end en almindelig lamellbase. Min kone og jeg har rygproblemer, hvis vi sover på regelmæssige fleksible lameller, men ikke når madrassen er på gulvet, og disse lameller er faktisk så robuste som et hårdt gulv. Det var lidt vanskeligt at installere dem på en 150 cm bred IKEA-seng, fordi den (lamellerede) længde på 755 mm er 5 mm for lang, men til sidst lykkedes det.

 

https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R2Z9SAXFVJENS

 Oversættelse: PRØV DETTE, FØR du smider madrassen væk. Hvis du ikke er sikker på, hvilken af ​​dem der er problemet, spalten eller madrassen, så prøv at sove en nat på din madras på gulvet og se om du kan sove bedre. Vi gjorde det, og det blev klart for os, at årsagen blev fundet i lamellebasen. Så vi bestilte disse (Hansales rullelamelbund).

De dækker bunden af ​​sengen bemærkelsesværdigt godt, da de ikke er så brede som almindelige lameller. Afstanden mellem lamellerne er passende. De er fastgjort med stropper og skal placeres korrekt. Brædderne er tykke og holdbare. Vi er virkelig glade, fordi vi sover meget bedre ... ligesom madrassen var på gulvet, fordi den er så ordentligt på plads.

Jeg var klar til at købe en ny madras, men dette lille eksperiment var virkelig det værd, og min bankkonto er glad!

 

https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/RKW29R4APN7X3

 Oversættelse: VIRKELIG GOD RULLELAMELBUND. Vi har ændret vores standard lamellbase til en (Hansales) rullelamelbund. Forskellen er som nat og dag. Endelig kan vi sove godt. Den ribbet bund er af meget høj kvalitet (den kunne ikke bestemmes af emballagen, da vi modtog den). Brædderne er solide og lige. Installationen er meget enkel, og jeg installerede begge lamelbund på mindre end 10 minutter. Jeg havde ledt længe efter en lamellebund, der er stabil og "hård". Jeg kan virkelig anbefale dette. Kundeservice til levering er også meget god (jeg købte direkte fra producenten!)

 

Leave a comment

Your email address will not be published..

Indkøbskurv

Beslag

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe

Vælg muligheder

Beslag