Om os

Kære kunde,

I det følgende fortæller vi dig gerne om vores virksomhed og produktudvikling.

1) VIRKSOMHEDER

Hansales OU

Parda tn 8, 10151 Tallinn, Estland (Reg.nr. 14398822)

Kontor Sepa 15g, 50109 Tartu, Estland

Vi fremstiller og sælger følgende produkter af birketræ: senge, rullelamellbunder, skærebrætter, træ (fra produktionsaffald). Vi sælger disse produkter i 15 vesteuropæiske lande. Vi er tilgængelige i onlinebutikker: Amazon, eBay, Real, Hood osv. Derudover sælger vi online på Hansales.eu/.fi/.ee/.se/.dk/.uk/.fr/.it /. es.

Hansales har lagre i Estland, Finland, Tyskland og Sverige (Amazon), hvorfra vi leverer produkter til kunder. Repræsentant for Finland, Sverige og Danmark Jari Marjomaa, tlf. + 35850-5757211 WhatsApp.

Vi mener, at vores kunders fordel er 1) bæredygtige produkter af høj kvalitet 2) overkommelig pris 3) individuel kundeservice 4) miljøvenlig produktion af naturlige materialer.

Vi behandler ikke træoverfladen med kunstige stoffer eller kemikalier, så vores produkt er lugtfrit og velegnet til allergikere.

Kundetilfredshed og deres feedback styrer vores forretning. I e-butikken kan du stifte bekendtskab med produktanmeldelser fra kunder.

Du kan finde vores kunders evalueringer af vores produkter og tjenester, for eksempel på dette link:

Hansales OÜ Bewertung & Erfahrung auf Trustami

2) PRODUKTUDVIKLING 

Vores firma har været i markedet på savværket siden 1996, og vi leverer fortsat FSC-certificeret birketræ over hele verden. Vi begyndte at lave senge for mange år siden, ideen startede fra det faktum, at en person i vores virksomheds ledelsesteam havde brug for en ideel seng på grund af de konstante rygsmerter. På lægens anbefaling sammenlignede han forskellige senge på markedet, men kunne ikke finde et passende alternativ.

Til sidst besluttede vi at prøve at bygge en seng af god kvalitet selv. I praksis testede vi mange forskellige ideer, der ville skabe en "perfekt seng". Det skal være stærkt og holdbart, lavet af træ. Det skal støtte ryggen ordentligt, hvilket hjælper med at lindre rygsmerter og sove godt.

Vores træseng viste sig at være en succes. Vi lavede dem først kun et par dusin eksemplarer mod forudbestillinger. Opmuntret af den fremragende feedback startede vi serieproduktion. Ingen forventede oprindeligt en sådan popularitet. Vi har nu tusinder af tilfredse kunder.

Hvilke materialer bruger vi?

Vi valgte birk som materiale til sengen af ​​følgende grunde: Det er et miljøvenligt, holdbart og langvarigt træ med antibakterielle og svampedræbende egenskaber. Derfor kan birk bruges til at fremstille møbler uden overfladebehandling, kemikalier og toksiner. At tage sig af vores eget helbred og miljø er vigtigt for os alle og skal altid tages i betragtning. Vi bruger ikke lak og maling - alle materialer er naturlige, hvilket også hjælper med at holde priserne på vores produkter overkommelige for kunderne. Under produktionen passerer hver del gennem menneskelige hænder, hvilket sikrer høj kvalitet på vores produkter. Kvalitet og miljøvenlighed er vigtigere for os end den højest mulige produktionsmængde og lave enhedsomkostninger. Dette bekræftes af det internationale FSC-certifikat, der er udstedt til os, som du kan se på vores hjemmeside. Virksomheden Hansales vokser og udvikler sig, men det mest værdifulde for os er god søvn og sundhed hos vores tilfredse kunder.

Hvordan fandt vi den "perfekte seng"?

Baseret på test og studier var vi i stand til at konkludere, at styrken og stivheden i sengens lamelbund er det vigtigste. Da ingen af ​​markedets løsninger opfyldte kriterierne, besluttede vi selv at lave bunden af ​​sengen og valgte birk af den bedste kvalitet som materiale. Vi testede forskellige strukturelle løsninger og valgte den optimale, dvs. Premium lamelbund.

Så vi er specialiserede i at skabe senge til kunder, der sætter pris på god søvn og rygsundhed! Vi planlægger også i øjeblikket at lancere et komplet sortiment af sengetøj - madrasser og madrasovertræk. Derudover udvider vi vores sortiment til naturlige boligmøbler. Den nye linje inkluderer: lænestol, natbord, brændeovn og birkeskærebrætter. Vi fremstiller den perfekte linje af naturlige materialer i små trin.