Om os

Inden du bliver præsenteret for vores team, ønsker vi at fortælle dig, hvad vi tror på, og hvad vi stræber efter.

Hansales mission: at demonstrere for folk, at miljøvenlige produkter er smukke. I forhold til dig selv, dit hjem og vores planet.
Vores overbevisning er, at skandinavisk stil er den bedste kombination af æstetik og funktionalitet.
 I henhold til traditionerne i den europæiske tilgang til design ligger hovedkvarteret for vores brand i Tallinn, en smuk by i Estland.
Her bliver nye kollektioner født.
Vi mener, at vores bidrag til bevarelsen af miljøet vil blive noget meningsfuldt for hver enkelt af jer.
Vi køber kun træ fra pålidelige leverandører med alle de nødvendige oprindelsescertifikater. Dette garanterer plantning af nye træer. Vi mener, at det er vigtigt, at en fantastisk naturressource bruges til at fremstille langtidsholdbare møbler af høj kvalitet.
Det er kun producenten, der kan levere et højt niveau af produktkvalitet, så vi udvikler vores produktion og vælger ikke en nem måde.

Vores team

Hos os er vi et team af professionelle inden for produktion af møbler i massivt træ. Vi elsker at lave møbler og deler vores kærlighed til eksklusive træprodukter med dig.

Vores produkt er også din fortjeneste. Vi analyserer anmeldelser hver dag, finder unikke ideer og øjeblikke. Vi forbedrer løbende vores møbler og tager højde for alle detaljer. Hos os kan du møde mennesker, der gør Hansales bedre hver dag:

Overingeniør

Denne ingeniør laver tegninger af senge til os, hvor der er taget højde for alle detaljer: fra stærke fastgørelseselementer til glatte hjørner på benene.

Designer

Tanya sørger for en uophørlig strøm af indhold. Smukke postkort i dine ordrer er også hendes arbejde.

VIRKSOMHEDENS GRUNDLÆGGER

Den ideologiske mastermind bag alt, hvad der sker her. Leder og organiserer gerne møder.

KUNDESUPPORTMEDARBEJDER

Hun er vores virksomheds stemme. Vi vil beskrive hendes arbejde i en situation. For nylig kom der en pakke til vores kontor, og i den - et glas jordnøddepasta og en note: Anu, tak for din hjælp!"

SPECIALIST I INDIVIDUELLE ORDRER

Her vil vi gerne takke hele produktionsteamet separat. Det er dem, der skaber et kvalitetsprodukt og giver liv til alle vores

GOOD STANDING